_GI OSS DIN TILBAKEMELDING

Referanser


Det er ingen hemmelighet at kundene våre er vår viktigste ressurs, spesielt når det gjelder å kunne forbedre hvordan vi arbeider og kvaliteten på våre tjenester. Derfor håper vi at akkurat du forteller oss hva vi kan gjøre bedre, hva du savner og hva vi var gode på.


KONTAKTSKJEMA HER


 

Bostik & LIP Nordic

Vi tog kontakt med BHT Bergen för utbilningen gällande Isocyanater, detta för att kunna stäkerställa en bra utbildning anpassad för de norska kraven. Processen med att sätta ihop utbildningen med BHT Bergen gick väldigt snabbt och smidigt.

Jag har själv varit med vid ett utbildningstillfälle och tycker att resultatet blev väldigt bra och det känns bra att kunna erbjuda denna utbildning till våra kunder. Supporten från BHT Bergen har varit väldigt bra under processens gång.

Patrik DE LA MOTTE

Anettes Salong

Vi er veldig fornøyd med BHT Bergen AS som er vår bedriftshelsetjeneste.
Bedriftslege Kirsten Rokstad er alltid til stede for oss, og Dorte holder supre kurs i salongen og følger oss opp med årsplaner og informerer oss om HMS kurs og lignende.

Anette Nybø

Studio Su Sørås AS

En trygghet å ha en så dyktig gjeng fra BHT Bergen og søke råd, kurs og veiledning hos.
God oppfølging lett å ta kontakt med og gir rask tilbakemelding.
Ville ikke vært dere foruten.

Signy Unger

Renholdsbedriften AS

Vi er veldig fornøyde med hjelpen og oppfølgningen vi har fått av BHT Bergen. De svarer raskt og informativt på både store og små henvendelser. De er et team med mye kompetanse og yter virkelig det lille ekstra. Vi anbefaler BHT Bergen og har bare gode ting å si om dem.

Frida Dalsbø

Økonomiansvarlig

De Capo og Vice Capo Salongene

Som bedriftskunde hos BHT Bergen AS har vi blitt møtt av en smilende og støttende Bedriftshelsetjeneste. 
For oss som frisørbedrift har vi blitt godt ivaretatt og fått skreddersydd hms-tilbudet for vår bransje. Vi har fått muligheten til å sette oss inn i det som har av betydning for oss og dermed blitt mye flinkere på Hms-arbeidet i vår bedrift. Dörte har hatt en stor del av denne æren som har satt seg inn i vår bransje og tilpasset, videreformidling og tilrettelegging av dette for oss.
Vi er en veldig fornøyd kunde.

Marianne Bartnes

Administrasjonsansvarlig

Tak og Pris

Tak og Pris har vært kunde ved BHT Bergen siden 2015.
BHT Bergen som bedriftshelsetjeneste har bistått Tak og Pris på en rekke områder de årene vi har vært kunde.
Kompetansen er meget bra, og alle henvendelser vi har hatt blir besvart fortløpende.
BHT Bergen leverer kvalitet i alle ledd, og vi er totalt sett meget fornøyd med tjenestene de leverer.

Bjarte Nordhus

Daglig Leder

Bijak Maskin AS

Vi takker så mye for god veiledning og oppfølging i året 2021.12.02
Dette gjelder både for oppfølging av HMS delen i vårt foretak, og all hjelp med oppfølging av søknad til Miljøfyrtårn sertifisering.
Vi håper det gode samarbeidet fortsetter i 2022.

Arve Nielsen

Bonnie Frisør

Jeg som leder har fått en mye lettere hverdag etter at vi inngikk avtale med BHT Bergen. Vi er svært fornøyd med alternativene de har å tilby, og gjennomføringen. Både leder og ansatte føler seg godt ivaretatt. 

Gunn Christiansen Bonnie

Daglig leder/Frisør

DK Bilskadesenteret AS

Vi, DK Bilskadesenter Vest AS har i flere år hatt et enestående samarbeid med BHT.
BHT bistår oss med alt fra årlige legekontroller på våre ansatte, bistand og oppfølging rundt HMS systemer, Verneombudskurs og førstehjelpskurs.
BHT er raske på banen ved behov noe som er en stor fordel for oss som kunde.

Trond Heggebø

Daglig leder / CEO

Kantega AS

Vi i Kantega er IT-konsulenter, og sitter mye av tiden foran datamaskinen. Det er viktig for oss å ha fokus på ergonomi og HMS, slik at vi unngår belastningsskader og holder oss friske, og det hjelper BHT Bergen oss med på en glimrende måte! Vi får hjelp til ergonomigjennomgang, vernerunder, helsekontroll, førstehjelpskurs, influensavaksiner og lovpålagt HMS-arbeid. Dörte er vår kontaktperson og gode støttespiller, og sammen har vi fått full kontroll på HMS-arbeidet.

Ove Gram Nipen

AB Elektro AS

Svært fornøyd med god oppfølging og hjelp i forbindelse med vårt HMS arbeid. Vi har fått god oppfølging av vernerunder/ rutiner og gode HMS planer som vi bruker i vårt daglige arbeid.

Svein E. Vikøren

Daglig leder/ installatør

Myrbø Dyreklinikk

Jeg vil rose BHT Bergen AS for en fantastisk innsats og oppfølging de gjør når vi får et akutt behov for hjelp av dem i bedriften vår.
Det er ingen problem å få kontakt med dere og dere «tar ballen» og følger opp videre og finner løsninger som er skreddersydd for oss og hjelper oss enormt i vårt videre arbeid.
BHT Bergen AS anbefales på det varmeste til andre bedrifter!

Gisela Kruse

St. Paul skole

Grunnkurs i livreddende førstehjelp av Dörte Jensen
BHT Bergen AS
Mobil: 45883919

Dörte har hatt tre gruppeundervisningsøkt for personalet på St.Paul Grunnskole i livreddende førstehjelp.
Hun viste i sine timer en metodisk tydelig tilrettelegging. Med sitt blide, energiske og entusiastiske vesen, hadde hun en god framdrift, fin atmosfære, og en åpen og ærlig dialog. Hun la ikke noe imellom om hva som kunne komme til å skje, komme opp i øyeblikket av førstehjelpsbehov.
-Noen realistiske eksempler som en mentalt sett kan være litt foreberedt på dersom en kommer opp i slike hendelser hvor førstehjelp er påkrevd.
En kollega etter første økt sa til andre kollega som skulle til undervisning at det er bare å glede seg. Det var både hyggelig og interessant. Anbefales!

Ronny Michelsen

Rektor

Bergen Dinitrolsenter

Vi har vært tilknyttet BHT Bergen siden høsten 2010, og har bare positive opplevelser som kunde hos dem.
BHT Bergen er flink å tilpasse seg våre behov for veiledning samt kurs. Vi har benyttet dem i forbindelse med både forebyggende helsevern samt behandling av muskelplager.
Kort sagt. Kjempefornøyd og kan anbefale dem på det varmeste!

Knut Iversen

Daglig leder

Rune Monsen AS

Å være betongsager byr på mange risikofaktorer.
I samarbeid med vår bedriftshelsetjeneste BHT Bergen AS legger ledelsen til rette for god ergonomi, beviste valg for egen og andres sikkerhet, og et godt forhold til egen helse.
Fraværet i 2013 var 2,85%.
I 2014 har vi hatt én fraværsskade og totalt én dag fravær på grunn av dette.

Rune Monsen

Daglig leder